נתונה מחבת אחת ובה מטגנים 3 פרוסות לחם.
משך הטיגון של כל צד הוא דקה אחת ואפשר להניח במחבת רק שתי פרוסות לחם בבת אחת.
כיצד אפשר לטגן את שלוש הפרוסות משני הצדדים ב3 דקות בלבד?
רמז דק
תחשבו על כל האפשרויות לטגן את 3 הפרוסות משני הצדדים...
רמז עבה
..לא חייבים להשאיר פרוסה אחרי שמטגנים צד אחד...
{slider =פתרון}
שמים את פרוסות א,ב במחבת ומטגנים צד אחד במשך דקה
הופכים את פרוסה א , מוציאים את פרוסה ב ,שמים את פרוסה ג' ומטגנים דקה
מוציאים את פרוסה א, הופכים את פרוסה ג , שמים שוב את פרוסה ב בצד השני ומטגנים דקה
פרוסה א כבר בחוץ, מוציאים את פרוסות ב, ג ויש לנו את 3 הפרוסות מטוגנות משני הצדדים ב3 דקות!
{/slider}
תגובות (6)
-
אני ולא אחרת????
שמים את פרוסות א,ב במחבת ומטגנים צד אחד במשך דקה
הופכים את פרוסה א , מוציאים את פרוסה ב ,שמים את פרוסה ג' ומטגנים דקה
מוציאים את פרוסה א, הופכים את פרוסה ג , שמים שוב את פרוסה ב בצד השני ומטגנים דקה
פרוסה א כבר בחוץ, מוציאים את פרוסות ב, ג ויש לנו את 3 הפרוסות מטוגנות משני הצדדים ב3 דקות! -
שחר
לוקחים שני פרוסות ומטגנים אותן דקה על צד אחד נקרא להן פרוסות 1 ו 2.
מוציאים מהמחבת את פרוסה 1 למשל הופכים את פרוסה 2 ומוסיפים את פרוסה 3 על צד אחד ומטגנים למשך עוד דקה אחת. אחרי זה מוציאים את פרוסה 2 הופכים את פרוסה 3 ומוסיפים את פרוסה 1 על צדה הלא מטוגן ומטגנים עוד דקה שלישית.
הנצפים ביותר
תגובות אחרונות
המשפחה חיה בקוטב הצפוני.
Post comment as a guest